maanantai 12. joulukuuta 2016

Hiljaiselon päättymistä ennakoiva postaus

Melkein vuosi on siitä, kun viimeeksi olen blogannut. Elämä on vain tuntunut olevan niin kiireistä, että en ole ehtinyt ajatella blogejani. Lisäksi kahden blogin ylläpitäminen kävi liian raskaaksi. Käsitöitä saatikka lukemista en kuitenkaan ole unohtanut. Olen myös aktiivisesti päivittäin seurannut muiden blogeja. Nyt tuntuu hetki oikealta jatkaa jälleen. Aion kuitenkin yhdistää kirjallisuusblogini tähän blogiin, joten käsitöiden ohella käsittelen myös kirjoja ja ehkä ruokaakin. 

Lähdetään kuitenkin perinteisesti matkaan. Tätä huivia tein keväästä alkaen matkoilla, telkkaria katsellessa ja jopa rannalla. Se kulki mukanani muutamassa eri maassakin. Alusta alkaen oli hieman skeptinen värin suhteen ja lopputulos ei vakuuttanut värin suhteen. Sen sijaa lanka ja malli ovat aivan ihania. Ohjeesta poiketen tein reunaan 2o2n-reunuksen.

Kyseessä on täysin optimaalinen aivoton työ, pelkkää oikeaa ja ajoittain lisäyksiä. Mieli tekisi tehdä paremmin omiin väreihin sopiva, mutta otin aivottomaksi työksi välillä erään toisen mallin.

Malli: Nuvem
Lanka: Drops Lace
Kulutus: 159 gEi kommentteja:

Lähetä kommentti