keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Snyn marraskuun paketti

Nyt ei enää ymmärrä. Olen tuskitellut viimeiset kuukaudet projektipussin puutetta, mutta oma ompelutaitoni on erittäin ruosteessa ja parhaimillaankin ollut surkea. Etenkin suorat linjat ovat haasteellisia. Ja mitäs löydänkään Snyni paketista, aivan ihanan projektipussukan. Kiitos!!!

Mutta tuohan on vain alkua, sillä paketista paljastui kaikkea ihanaa. Kuvittelit täysin väärin langan kanssa, sillä rakastan sitä, aivan ihanaa. Ihanan väristä, ihanan pehmeää. Tuli jo hienoinen tahtojen taistelu pikkuneidin kanssa kummalle langasta neulotaan jotain. Luulen kyllä saavani siitä meille molemmille jotain, ehkä viimen Rikke-pipon itselleni. Niin loistava lankavalinta. 

Tämäkään ei ollut vielä kaikki paketissa oli suklaata (Royal-patukka), joka piristi iltapäiväkahvilla jo ennen kuvaushetkeä. Lakritsat löysivät tiensä parempiin suihin heti kameran sulkemisen jälkeen. Teetä ei voi koskaan olla liikaa, enkä olekaan kyseiseen teehen tutustunut, enkä ole myöskään suklaalusikkaa saanut vielä itselleni. Koirien ja kissan muistamiset olivat myös takuuvarmoja. Kiitos näistäkin siis.

Mutta tässäkään ei vielä ollut kaikki. Muffinssivuoat tulevat varmasti käyttöön ja kokeilen ehdottomasti tuota valkosuklaamuffinssiohjetta, varmasti mieheni lemppari jo valmiiksi. Kaiken kukkuraksi ihania neuleohjeita kahden lehden verran, joista kumpaakan en vielä omistanut, vaikka olenkin hipelöinyt. 

En ehkä osaa sanoa riittävästi kiitos, mutta kiitos vielä kerran. Olet selkeästi ajatustenlukija. 

Sen verran olen nyt tylsä ja ilkeä, että en sano, mitä haluaisin joulukuun pakettiin tai muutoinkaan, sillä selkeästi olet pääni sisällä. Minulle jokainen ajateltu paketti on täysin oikea ja erinomainen. Selkeästi olit tätäkin pakettia pohtinut ja se tuntuu lämpönä. Tässähän melkein herkistyy...

Vielä kerran suurkiitos aivan loistavasta paketista ja toivon sinulle (ja toki kaikille muillekin) auringonsäteitä.

9 kommenttia:

 1. Kyllähän tässä herkistyy itsekin, kun tekstiä lukee <3.
  Aivan ihana paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että tämä SNY-systeemi on todella ihana piristys syksyn harmauteen. Ihanaa, kun jaksat hoidella tilastointia ja muuta. Toivottavasti saat itsekin hyvän mielen, sillä sen olet ansainnut.

   Poista
 2. VAU! Ihastuttava, huikea runsas ja kaunis paketti. Sinua on hemmoteltu!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä vain. Neulomus lähti heti puikoille, karkit syötiin ja kissakin sai jo namuja, koirat saavat vielä odottaa.

   Poista
 4. Ihanaa kun paketti on mieleinen. Vähän jännitti pakettia tehdessä ja laittaissa postiin. Minä vaan tykkään ilahduttaa sinua. Nyt voin hyvillä mielin kehitellä seuraavaa paketti ja välimuistamisia :)
  Terveisin Sny:si 17

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tunteesi, sillä itselläni on aivan sama aina pakettia tehdessä.

   Osuit kuitenkin taas napakymppiin. Kiitos.

   Poista
 5. Oi miten lämmittävä postaus :)
  Ja olihan sen paketin sisältö kerrassaan upea!

  VastaaPoista