lauantai 21. kesäkuuta 2014

Kolmas etappi, juhannusetappi

Mitenkä muuten juhannusta voi viettää kuin neuloen. Heräsin juhannusperjantaina klo 04.00, kun Tour de Sockin uusin ohje julkaistiin. Ajatuksena ei mitenkään ollut olla etapin nopein tai muutenkaan yrittää liikaa, halusin vain täyden fiiliksen. Sen sain, sillä kahdeksalta sain purkaa melkein valmiin ekan varren virhee vuoksi. Jokohan oppisi lukemaan jokaisen merkin ohjeesta. Ensimmäinen sukka valmistui kuitenkin perjantain aikana ja lauantaina sain toisenkin valmiiksi. 

Kirjoneule ei kuulu ihan täysin lemppareihini, enkä ilman touria olisi tätä ohjetta ikinä neulonut. Nyt olen erittäin tyytyväinen sukkiini ja vielä tyytyväisempi itseeni, sillä pääsin tavoitteeseeni saada edes yhdestä etapista enemmän kuin yhden pisteen. Taidan olla 20 parhaan joukossa. Lankana sukissa on Gründl Hot Socs Neon (sininen) ja Fashion (punainen). Puikkoina nyt ihanaiset uudet 2,25 mm:n karbonzit. Neulonta sujui hyvin ja silmukointikin alkaa jo sujua. 

Sukissa olisi voinut käyttää noppia arpomaan seuraavaa kuvioriviä, mutta olen sen verran tylsä, että valitsin ne ennakkoon, jotta sain neuroottisesti molemmista samanlaiset. Tämäkin oli sallittua.

Ohje Ravelryssä Roll the Bones

6 kommenttia:

  1. Tosi hienot sukat! Kun vaan saisi joskus opeteltua kirjoneuleen saloja niin saisi itsekin tällaisia tehtyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ei se niin vaikeaa ole, mutta alussa tuntuu siltä.

      Poista