keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

SNYn huhtikuun paketti

Voi, kiitos Sny paketistasi. Se piristi tämän kurjan päivän.

Paketista kuoriuitui kolme kerää bambulankaa aivan ihanissa väreissä, kuulemma maailman ihnanimpia kulta- ja hopealankoja (näistä voisi virkata vaikka korvikset), ihana succablokki -avaimenperä (tällaista olen aina halunnut), mukana oli vielä pääsiäissuklaata (tämä kuulemma syödään vasta pääsiäisenä ja äiti ei saa syödä ennakkoon) sekä kolme erilaista ohjetta (kaksi kämmekkäisiin ja yksi muniin). Ai, niin melkein unohtui, että paketissa oli tuollainen jännä munienkoristelu -setti vielä. Se menee kokeiluun. Lanka on unelmapehmeää, enkä olekaan tästä langasta ennen tehnyt mitään. Virkatut kämmekkäät vaikuttivat todella kivoilta, joten taidan tehdä harmaan ja violetin. Avaimenperä on jo autonavainten yhteydessä Ässät-perän vieressä.

Kiitos kovasti SNY.

10 kommenttia:

 1. Ihana paketti!
  Ja tuo succablokki <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Olen kuolannut tuollaisen perään jo pitkään.

   Poista
 2. Oho! Olipas postipoika nopea tällä kertaa.
  Kivaa jos onnistuin ilahduttamaan. Ja hienosti on jo eri osasille löydetty käyttötarkoituskin :) Tuo Succaplokin pöllö on vaan niin sympaattinen, että se oli sinulle pakko lähettää. Itsellä avaimien seurana roikkuu "ropotti".
  Munienkoristelusetti näytti hauskalta. Voitte vaikka lasten kanssa kokeilla pääsiäisen aikoihin. Tai voihan niitä tarroja muuallekin liimailla. Vaikka pääsiäiskortteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus postikin onnistuu. Tosiaan tuollaista succaplokin mitä tahansa olen himoinnut pitkään. Pöllö on niin ihana. Munia koristellaan varmasti, vaikutti mielenkiintoiselta idealta. Tarroja varmasti liimaillaan vähän joka paikkaan, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. ;)

   Poista
 3. Huhtikuu se on sinullakin oikein iloista taikaa pallon täydeltä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan paketin olet saanut, sopii hyvin pääsiäisen odotukseen :)

  VastaaPoista
 5. Hienon paketin olet saanut. Blogissani on haaste sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiitokset myös haasteesta, vastaan siihen tässä viikonloppuna :)

   Poista