sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ihanat sukat


Kyllä, vielä jatkuu sukkahullutus. Näiden sukkien myötä putosin itse kisasta. Tiesin sen heti, kun ohje julkaisiin ja olin purkanut ekan aloituksen. Syynä ei ollut se, että sukkien ohje olisi ollut mitenkään kauhean vaikea, vaan se, että halusin nauttia sukkien neulomisesta ja myös siitä, että tajusin kilpailuviettini lyöneen yli. Yövalvonnat arjessa eivät vain sovi minulle. Ohje on ihanan Andrienne Fongin ohje Mad about the gals.


Nämä sukat ovat niin ihanat. Niitä oli ihana neuloa, sillä ohje oli hyvin kirjoitettu ja mielenkiintoinen. Sukissa on monia kivoja jippoja. Löytyy helmiä, pitsiä, palmikoita ja kiinnostavia ratkaisuja esim. kantapäässä, joka nyt ei näy yhdessäkään kuvassa, mutta uskokaa siellä on.

Tähän sukkien neulomiseen koukuttuu, joten ihan just lähtee puikoille kierroksen bonusohje, jonka toivon saavani valmiiksi ennen seuraavaa kierrosta. Päätös kaikkien sukkien neulomisesta pätee yhä, joten hulluus ei ole vielä tyystin laantunut.Jos ohje oli ihana, niin on myös lanka, joka on Lanitium ex Machinan perussukkista.

1 kommentti: