tiistai 24. marraskuuta 2015

Testing testing

Älkää vain ajatelko, että en ole tehnyt mitään. Olen niin koukussa koeneulontaan, että on mennyt täysin överiksi.


Ensinnä sukat, jotka neuloin Onion Nettle -langasta. Nokkosta siis. Näissä on muutamia helmiä ja yksinkertainen mallineule. Kivat ja nopeat neuloa. Malli on Rhoswen.


Sitten kauluri Handun sukkalangasta. Tästä ei oikein sukkia olisi saanutkaan, sillä lanka on liukuvärjätty. Ohje on Bluebell cowl.   Täytyy myöntää, että tämä oli suhteellisen suuritöinen. Mallineule on kivaa, mutta ohut lanka ja ohuet puikot. No, tehän tiedätte. Lopputulos on kuitenkin oikein kiva.


Sitten kynsikkäät. Tästä ohjetta muokkasin vähän, että sain niistä symmetrist. Oikein kivat tuli. Lankana on Dropsin Delight ja nämä ovatkin olleet kovassa käytössä. Huom. kuvausassistentti. Ohje on Roberta the librarian. Tällä hetkellä neulon saman suunnittelijan pipoa.


Tämä ei ollutkaan testineule ollenkaan, vaan tilaus tyttäreltä. Purl ridge cowl  Drops love you III -langasta. Kivan pehmeä ja nopea tehdä.


Sitten setti vähän paksummasta langasta. Näissä käytin ohjeen mukaista Novita Naavaa ja näistähän tuli kivan pehmeät ja muhkeat. Helmipöllön myssy ja huivi kyseessä.Ja vielä viimeeksi pipo. Tästä tykkään kovasti. Kuviot kuvaavat voikukkia ja niistä lentäviä hahtuvia. Lankana Lanitium ex Machina perussukkalanka. Puikot olivat pienet ja työtä riitti, mutta pipo on aivan ihana. Ohje on Winter's dandelion.  Taisin tehdä aika tiukkaa, mutta olen oikein tyytyväinen omaan jälkeeni ja ihanan väriseen lankaan.

3 kommenttia:

  1. Ihania,etenkin nuo helmisukat! <3

    VastaaPoista
  2. Oijoi, on siellä puikot kilisseet. :) Tosi nätti kauluri ja muhkeat palmikot on aina niin...nam.

    VastaaPoista