perjantai 9. lokakuuta 2015

Testien tuloksia

Vaikka täällä näyttää siltä, että mitään ei tapahdu, olen kuitenkin kirjaimellisesti neulonut hiki hatussa. Päädyin jokin aika sitten Ravelryn muutamaan testiryhmään ja sitä kautta olen bongaillut itselleni melko monta testineulontaa, vähän liian ahnekin olen välillä ollut. Muutama näistä ohjeista on nyt julkaistu, joten voin esitellä ne myös täällä.

Ensinnä pipo. Tämän testasin puolalaiselle suunnittelijalle. Kokona on XL, joka menee meidän 9-vuotiaan päähän hyvin ja mahtuu myös minulle. Lankoina on TeeTeen Pallas ja Novitan Nalle, jonka itse olen värjännyt KoolAidilla. Ohje löytyy täältä.


Ohje oli jo testineulevaiheessa virheetön ja selkeä. Pidän kovasti lopputuloksesta. Kaavion kuviot ovat satunnaisia, joten mitään ei pystynyt opettelemaan ulkoa, mutta neulonta sujui kuitenkin mukavan nopeasti.


Toinen julkaistu testi oli tämä huivi, jonka neuloin aivan ihanasta Puffa-langasta. Pehmis-puffassa on kasmiria ja se on aivan unelmapehmeää. Alkuperäisen lankamenekin mukaan kaksi vyyhtiä olisi pitänyt olla riittävästi, mutta sain viimeistä kuviota tehtyä vain yhden toiston neljän sijaan. Sinänsä ei väliä, sillä huivi on jo tällaisenaan iso ja aivan täydellisen ihana.


Ohje löytyy tähän täältä. Ohje oli testivaiheessa jo oikein hyvä ja selkeä. Muutamia virheitä bongasin minä ja muut testineulojat, mutta suunnittelija korjasi ne heti


Tältä suunnittelijalta on jo lupautunut testaamaan toisenkin ohjeen, joka kuvien perusteella on aivan yhtä ihana kuin tämäkin. Piti vain tilata erikseen langat, sillä vaikka lankavarastoni on melko laaja, ei se ole selkeästikään riittävän laaja.


Olen nyt kovin jumittunut testailemaan, sillä silloin ei tarvitse itse miettiä juurikaan malleja tai kauheasti lankojakaan. Kymmenkunta testiä on joko vielä kesken tai sitten julkaisua vailla. Eli näitä tulee lisää.

3 kommenttia: