lauantai 28. helmikuuta 2015

Sukkia ja yksi huivikin

En vain ole saanut blogattua, vaikka töitä onkin valmistunut. Kuvat ovat odottaneet kamerassa, mutta jotenkin sen piuhan kytkeminen on joskus vaikeaa...


Ensin ihan perussukat 7 Veljestä -langasta. Yritän päästä eroon jämistä ja tähän upposi raitalanka lähes kokonaan.

'

Nämä ovat Niina Laitisen Diamonds in a row. Neuloin valkoisesta seiskaveikasta, jota oli tasan sen verran kuin ohjeessa oli määrä, mutta kuinkas kävikään minulla meni lankaa 10 g enemmän kuin ohjeessa. Jouduin käyttämään toisen sävyistä valkoista ja loppujen lopuksi heitin sukat kuivana Kool Aid -kylpyyn. Sillai tarkoituksellisesti läikykkäät...



Nämä sukat tein testineulojana kanadalaiselle sukkakilvalle. Toinen sukka valmistui parissa päivässä, mutta toinen jäi odottamaan valmistumista aika pitkän aikaa. Lankana pääosin Fabelin jämiä ja Hot socksia. Tein koon S 2,5 mm:n puikoilla, joten nämä ovat sellaiset kivan kuohkeat ja mahtuvat hyvin omaan jalkaani.


Sitten vielä aika ihana huivi. Janina Kallion Bare. Lankana ihana Lanitium ex Machina BFL silky sock, joka on aivan valloittan tuntuinen.  


Ohjeen mukaiset hapsut taidan jättää, sillä lankaa jäi yhdestä vyyhdistä vain pieni nöttönen ja aika haaskausta olisi tuota lankaa käyttää hapsuihin muutenkaan.


Hieman on vaikea kuvattava.



5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, olen itsekin oikein tyytyväinen näihin töihin.

      Poista
  2. Kivoja sukkia ja tosi kaunis huivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, huivin mustakin aivan ihana. En melkein raaski käyttää, kun silittelen vain.

      Poista
  3. Kauniita ovat ja ahkera olet ollut.

    VastaaPoista