tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kas, yllätys hän neuloo sukkia

Enpä ole tässä ehtinyt postailla enempiä viime aikoina, joten tässä tulee reilun parin viikon sukkailut. Kaksi paria valmistui Lapin reissulla ja yhdet tässä viime yönä.


Tour jatkui etapeilla 3 ja 4. Kolmosen sukat olivat tosi kivat matkalle. Mallin oppi ulkoa nopeasti ja jopa suhteellisen mitättömän näköinen lanka sai ihan uuden elämän. Malli on Touring Bubbles ja lankana yllättäen Lanitium ex Machinan klubilanka.

Nelosetapin sukat olivat kauan odottamani helmisukat. Tosin nyt petyin melkoisesti, sillä olin odottanut jotain hienoa. Nämä olivat kuitenkin aika tavikset. Ihan nätit tuli kuitenkin. Lankana myös Lanitium ex Machinan basic sock Macchiato värissä. Malli From a Distance. Olen kevään aikana neulonut parit testisukat samalla suunnittelijalle ja voi olla siksikin tuntui kuin mitään uutta ei olisi. Näistä sukista tarkemmin sitten, kun on aika julkaista ne.


Kolmannet sukat on perustavikset. Lankana Lidlin sukkalanka ja kylläpä se tuntui karhealta noiden ihanien Lanitiumien jälkeen. Koko on sellainen 41-42.2 kommenttia:

  1. Ihailen suuresti sitä, miten jaksat noin monimutkaisia sukkia neuloa. Hienoja taas kaikki.

    VastaaPoista