torstai 13. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen keväinen paketti SNYltä

Eilen sain jo ilmoituksen postista, että paketti olisi ollut haettavissa, mutta en enää jaksanut ajella takaisin postille päin, joten elin jännityksessä koko päivän ja viimein töiden jälkeen poikkesin postiin tai no, Valintataloon.

Eipä ollut turhaa odotus. Paketista paljastui kaikkea kivaa. Ihanaa Viron villaa minulle sopivissa "keväisissä" väreissä eli musta-harmaa-lila, aivan ihana. Täytyy kaivaa tuo langankerimislaite ja laittaa pyörimään. Huivia kenties olisi ajatuksissa tai sitten yhdistelen jonkun toisen kanssa joksikin ihan muuksi. Lisäksi paketissa oli niin huumaavan tuoksuista teetä, että melkein laitoin veden porisemaan samantien, mutta maltan iltapalaan. Shampanja-tee ei voi olla kuin hyvää. Tuoksu on ainakin ihan oikean shampanjan. Lisäksi nyörinukke, jonka tiedän katoavan pian ykkösluokkalaisen haltuun, sillä on sellaista hamunnut jo pitkään. Ehkä saan itsekin kokeilla. Ja nyt on pakko sanoa SNY, että mistäs tiesit, että olen muistikirjafriikki??? Kysynpä vain. Minulla on pieni, isoja, keskikokoisia muistikirjoja joka laukussa, laatikossa ja hyllyn päällä. Nämä tulevat varmasti käyttöön ja ovat aivan herkullisen värisiä. Tietenkin mukana oli karkkia, joka taas herätti neljävuotiaan tauottoman pyyntörumban avaamaan ja antamaan maistaa, mutta huomenna vasta karkkipäivänä, jos on enää jäljellä. Kiitokset myös hienosta kortista, jossa on yksi lempikukistani unikko.

Kaiken kaikkiaan juuri minulle tehty paketti, kiitokset. Päivä piristyi ja mieli on yhtä keväinen kuin ilma ulkona.

11 kommenttia:

 1. Muistelin, että olin nähnyt sinulla postauksen kerimislaittesta niin uskalsin laittaa tuollaisen vyyhdin pakettiin :) Kivaa että onnistuin muutenkin löytämään sinulle ja perheellesi sopivia juttuja. Lisää taas ensi kuussa!
  T: SNYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tosiaan vielä kerran. Tee on aivan loistavan makuista, juuri sellaista, mistä pidän. Oikein nappiin osunut koko paketti :)

   Poista
 2. Todella ihana paketti. Jokaiselle jotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi ihana ja karkitkin maistuivat. Lapset tuntuvat olevan aina ylettömän kateellisia paketeistani. Sanon vain, että sitten kun ovat aikuisia, saavat osallistua mihin haluavat :D

   Poista
 3. Tosi kiva paketti täälläkin :-)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Elämä ilman muistikirjoja ei ole elämää, sanon vaan.

   Poista
 5. Mukavaa saada paketti josta on iloa monelle ja pitkäksi aikaa. Tee kuulostaa hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee on tosi loistavan makuista. Lähdenkin keittämään kupillisen.

   Poista
 6. Kaunis väri saamassasi Viron villassa. Pitänee kokeilla tuota lankaa - niin monta hienoa huivia olen blogeissa nähnyt tuosta langasta.

  VastaaPoista