tiistai 17. kesäkuuta 2014

Salaisuus paljastuu...

Ihan odotin tätä viimeistä pakettia (okei, olen odottanut jokaista). Kuka onkaan tämä kevättäni ilahduttanut SNY. Ensin kuitenkin sisältö, joka oli kuin omasta päästäni.

Virkkauslankaa Esito, uusi tuttavuus, vaikuttaa tosi kivalta ja väri ei olisi voinut olla parempi. Onko oikeasti kesäisempää sävyä??? Pidän kovasti. Lankaan sopiva koukku tietenkin, hyvä juttu, sillä hukkaan koukkuja usein tai sitten pieni virkkaaja "lainaa". Kirja, aivan oiva kirja, kirjathan ovat aina hyviä, mutta tässä yhdistyvät virkkaaminen ja kirja, erinomainen valinta. En omista kyseistä teosta, joten kiitos kiitos kiitos. Lisäksi paketissa oli vaahtokarkkeja, joita pitikin ostaa juhannukseksi, ei tarvi enää sekä grillitikkuja, jotka olivat jo lopussa. Saan siis vetää ostolistasta pari kohtaa yli.

Olen todella iloinen, että Johanna  olit SNYni tänä keväänä. Sain juuri sellaisia sävyjä, joista pidän ja mukavasti virkkausta ja neulontaa. Harmittavan vähän olen saanut aikaiseksi langoista, mutta lupaan saada vielä kesän aikan (viimeistään tänä vuonna). 

Jotenkin on taas haikeaa, että SNY-kierros on loppu, mutta toivottavasti syksyllä taas järjestetään. Suurkiitos myös emolle, joka on tehnyt hyvää työtä.

3 kommenttia:

 1. On kyllä ollut tosi kiva keksiä sinulle paketintäytettä. Ja hauskaa, että jonkun muunkin mielestä kesäiset värit ovat noita... Harmaampia :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana paketti.

  Kiitos sinulle osallistumisesta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle :) Olit ihana ystävä :)

  VastaaPoista