sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Rätei

Kas, kun haasteita ei ole koskaan liikaa, no on, mutta juuri nyt ei ole kuin tuo Tour de Sock. Kyh jäi tänä vuonna vahingossa väliin, mutta onneksi bongasin JYHin Ravelrysta. Tämähän on ideana sama kuin Kyjy viime vuonna. Hieman enemmän harkiten aion nyt aloitella töitä kuin viime vuonna, jolloin en saanut läheskään kaikkia valmiiksi. UFOja on tuolla kaapissa vieläkin useita, ehkä joku UFO haaste seuraavaksi. 

Yhdistän JYHin Touriin, mutta tokihan muutakin pitää tehdä. Nämä tiskirätit tulivat aitoon tarpeeseen, sillä omat rättini alkavat olla tiensä päässä keittiökäytössä. Päätin kuitenkin, että en päästä itseäni liian helpolla, joten tämä satsi on vain yksi työ. 

Malli on äärettömän koukuttava, todella helppo, mutta mielestäni rätit on tosi kivan näköisiä. Malli on Waffle Crochet dishcloth. Vastaavia on muitakin, mutta tästä bongasin mallin. Tein reunat tosin kiinteillä silmukoilla enkä puolipylväillä.

Lankoina Novitan Bambua sekä Hjertegarnin Bommix Bamboota, jota sain SNYltäni. Samalla mallilla on tulossa vielä pieniä kasvonpesulappusia valkoisesta Bommix Bamboosta, mutta se on jo oma projekti.

2 kommenttia:

  1. Kivan näkösiä rättejä, saatanpa matkia. Ja ootpa ahkera, kun lasket näin ison satsin yhdeksi työksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tekee niin nopeasti, että en kehtaa laittaa useammaksi. On tarkoitus virkkailla vielä lisääkin, joten muutoin olisi pian koko JYH-lista täynnä tiskirättejä.

      Poista