maanantai 10. marraskuuta 2014

Huivi ja sen kaveri

Olkapää vihoittelee, mutta olen yrittänyt vaihtaa neulonta-asentoa, että ei vain tarvitisisi pitää taukoa. Viime aikoina olen jälleen innostunut huiveista, niitä on kesken useampiakin, vaikka oikeasti pitäisi neuloa lapasia. Jotenkin vain inhoan lapasten neulomista...ne peukalot. 

Toinen näistä Sonnensegel on ollut valmiina jo jonkin aikaa, mutta en ole saanut otettua siitä riittävän hyviä kuvia. Lankana on Drops alpaca silk ja  Drops delight, pidän kovasti. Ohje oli helppo ja huivi oli parissa päivässä valmis kaulaan.

Campsidessa meni vähän pidempään, mutta nopeatöinen tuokin on. Lima on ehkä vähän liian paksu lanka malliin, mutta tämä on juuri sellainen huivi, johon on ihana kääriytyä kylmällä ilmalla. Lankana siis Dropsin Lima.


Molemmat langat ostin Liljan lankakaupasta taannoisella käynnilläni. Uusi puutelista on jo tekeillä...

Lopuksi lohduton pihanäkymä.


3 kommenttia:

 1. Varmaan minunkin pitäisi opetella käyttämään huiveja. Niitä olisi kiva neuloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen nykyään jo lähes huiviriippuvainen. Huivi on kätevä napata aina mukaan, jos ajattelee tarvitsevansa lisälämpöä. Kesät talvet toimiva kapistus.

   Poista
 2. Huivit on kivoja, mutta on ollut sukkavaihde päällä. Ne lapaset muuten , minullakin neu peukalot tökkivät jostain syystä.

  VastaaPoista