lauantai 31. toukokuuta 2014

Seikkailevat sukat ja keväinen kassi

Sitähän voisi kuvitella, että eihän tuo yksi saa mitään tehtyä. Ongelma on ollut liian täysi käsityökori, kun tosiaan annoin itselleni luvan aloittaa aina työn, kun siltä tuntui. Kymmenkunta taitaa olla nyt kesken. Tour de Sock alkaa huomenna itseyllytettyäni itseni aion osallistua, joten pakko saada jotain valmiiksi. 

Kuvassa ovat SNYltä saamastani langasta Hinos ja ohjeesta virkattu kesälaukku, joka on melkoisen minun näköiseni ja uskon sitä käyttäväni. Sopivan kokoinen, jotta kännykkä ja kukkaro ja jotain pientä mahtuu.

Sukat on taas Novita Polkua, jota siis erehdyksissäni jossain vaiheessa hamstrasin tietämättäni laadusta tai muustakaan vain muutaman kuvan perusteella hairahduin. Pahaksi onneksi tämä tuntuu olevan vielä äärettömän riittävään lankaa, joten sitähän riittää. Sukat vein pihalle kuvattavaksi ja päättivät sitten lähteä seikkailemaan pitkin pihaa. Edes valmiina eivät tottele kuria.

Sukat menevät tyttärelleni ja ovat ihan polveen asti. Aika kivat kuitenkin, kestosta on vaikea sanoa mitään, epäilen kuitenkin. Sukkiin meni melkin koko kerä 94 grammaa, laukkuun myös lähes koko kerä 163 grammaa. Yksi virkattu huivi tuossa odottaa pingotusta, mutta saa nyt odottaa vielä. Omenapuussa ei juurikaan ole kukkia.


 Vuorenkilpi taas kukkii oikein runsaasti. Lipstikkaa riittää vaikka naapureille.

Siperianhernepuukin on pian kukkimassa

1 kommentti:

  1. Tulipa langasta hieno laukku! Kivalta se näytti kaupassakin jossa mallikappale oli hypisteltävänä. Siksipä päätinkin ostaa sinulle kyseistä lankaa. Osaisipa sitä itsekin virkata...
    Aurinkoisin terveisin SNYsi

    VastaaPoista