sunnuntai 23. helmikuuta 2014

SukkiaKoska joulu tyhjensi valmiiden sukkien laatikon täysin, täytyy aloittaa seuraavan joulun valmstelut ajoissa. Tässä jälleen pari paria odottamaan uutta kotia.

Näissä on lankana Austerman Step lisättynä Aloe veralla ja jojoballa. Neulominen oli ihanaa, kädet pysyivät pehmeinä, eikä lanka näytä valmiina niin oksennukselta kuin kerällä. Lankaa kului 69 grammaa, joten jälleen ärsyttävä nöttönen jäi jäljelle.

Seiskaveikka laatikkoni pursuilee jämiä ja vähän isoampiakin keriä. Näistä olen nyt päättänyt päästä eroon, enkä uutta osta, jollei ihan jotain superherkullista väriä tule eteen. Näihin sukkiin upposi 150 grammaa, mutta laatikko näyttää yhä siltä, että siihen ei olisi koskettukaan. Muutama nöttönen sentään kului kokonaan. Eivät ole mitkään kaunottaret, mutta varmasti tulevat käyttöön. Aloitin vaihteeksi varresta ja jotenkin se ei vaan enää tunnu yhtä hyvältä kuin kärjestä aloittaen.

2 kommenttia:

 1. Nuo raitasukat ovat hauskat! Itsellä kyllä loppuisi kärsivällisyys langanpäitä päätellessä :) Ja kauniit ovat kyllä nuo toisetkin. Varsinkin tuo kantapää!
  T: SNYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, heissan SNY :)

   Kiitokset vain. Raitasukissa käytin tätä http://www.garnstudio.com/lang/fi/video.php?id=139&sort=2&thumbnails=on tapaa päätellä langat jo neuloessa, joten pääteltävää jäi vain 2 langanpäätä. Kyseisen tavan opin joulukalenterisukista ja hyvin on pitänyt, ainakin parin pesun perusteella.

   Poista