keskiviikko 4. joulukuuta 2013

SNY:n joulukuun paketti

Voi ei, mä en vain kestä. Itse olen tuskitellut oman Sny-pakettini kanssa ja sitten tulee kotiin tällainen, täydellinen paketti. Jopa muuttui kaikkien ilme kertaheitolla. Lapset hyppivät tasajalkaa nähdessään puuhakirjat ja itselläni sormet alkoivat syyhyymään nähdessäni kaikki ihanat langat niihin sopivat ohjeet. Noita susilapasia itse asiassa kurkkailin jokin aika sitten, mutta en vielä printtaillut, joten varmasti menevät kutimille mitä pikimmin. Amigurumia en ole vielä koskaan virkannutkaan, vaikka pari kirjaakin aiheesta löytyy hyllystä. Nyt ei ole enää tekosyitä.

Paketista löytyi siis niin käsittämättömästi kaikkea ihanaa, että päätä huimaa. Siellä oli 3 kerää TeeTee Pallasta lapasiin ja ohje niihin. Kaksi puuhakirjaa ja kahdet puuvärit lapsille. (Tähän pakko mainita tyttären kommentti "Miten se voi tietää, että mä just tykkään eläimistä ja veli tuollaisista?") Sitten löytyi joulupukkisuklaa minulle ja kuusenkoristeita (suklaata) sekä vielä pikkusuklaita. Ja kyllä meillä pidetään suklaasta. Elikoille herkkuja, kissa kiittää ja koirat kans. Jouluinen yrttijalkakylpy, jonka aion nauttia jokin ilta ihan yksin. Kiva joulutonttukoriste, nämä ovat omia suosikkejani. Sitten oli teepusseja, aina hyvä valinta "Uskollinen ystävä" lempiteitäni.

Ja hyvä ei lopu tähän... Oli kaksi haastepussia, jotka suorastaan revin auki. Toisessa ohje joulupalloihin ja toisessa Angry Birds amigurumiin. Ja kyllä tulee tehtyä varmasti.

Hermojani koetellaan vielä maanataihin eli 9.12. saan avata viimeisen paketin, jossa armas Snyni paljastaa itsensä. Jaksan kyllä odottaa, onhan mulla tekemistä siihen saakka. 


Olen jälleen äärettömän kiitollinen Sinulle, kyllähän tässä on haikeutta ilmassa. Olet ollut ihan paras SNY ja olet toki vieläkin :)

3 kommenttia:

 1. Voi, ihan itsekin tässä herkistyy. Haikeutta on täälläkin ilmassa. Tyttärelle voit saona että tontut kertoi mistä he pitävät :).
  Hyvää Itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta!
  Terveisin Sny:si 17

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Hyviä odotuksia myös sinulle. Aamulla kynät oli jo levitetty ennen kuin yöpukua sai päältänsä. Kaipa se kouluun on sentään joutanut.

   Poista
 2. Loistava viimeinen paketti <3. Ja nyt sitten jännitellään, että kukas siellä pakettien takana on ollutkaan :).

  VastaaPoista